ULive – Een slimme stal voor alle e-bikes

Een zeer interessant artikel:

https://stories.kuleuven.cloud/nl/verhalen/een-slimme-stal-voor-alle-e-bikes?

Hoe geraken we van punt a naar punt b? Dankzij de komst van de elektrische fiets en al even hippe neefjes als de monowheel en de e-step zijn er op die vraag meer mogelijke antwoorden dan ooit. De nieuwe vervoersmiddelen brengen de troon van koning auto aan het wankelen, maar ze stellen fabrikanten en gebruikers ook voor uitdagingen.” – KU Leuven stories.

Onze universiteiten staan achter lichte, elektrische voertuigen zoals de speed pedelec, als motor van een broodnodige modal shift en tonen dit aan met ondermeer het ULive project. Een knap voorbeeld van hoe ons land internationaal koploper is op vlak van e-bike innovatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.