VSV biedt bedrijfsopleiding speed pedelecs aan

Om de steeds langere files te vermijden gaan pendelaars op zoek naar alternatieven voor de auto. De speed pedelec wordt in sneltempo een almaar populairdere optie naast de gewone of elektrische fiets, maar zonder de juiste begeleiding zijn daar ook risico’s aan verbonden. Daarom heeft de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) een nieuwe fietsopleiding die ook geschikt is voor gebruikers van speed pedelecs. De primeur ging naar BASF Antwerpen, waar de VSV de allereerste opleidingen heeft georganiseerd.

een bericht via 365SNEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.